Senin, 07 Oktober 2019

MainFinex


       MainFinex - Güvenilir dijital varlık alım                  satım platformu!


İnceleme MainFinex - Güvenilir dijital varlık alım satım platformu!

Bugün merhaba, size MainFinex adında merkezi olmayan bir takas sunacağım, bu gerçekten güvenilir bir dijital varlık alım satım platformu!

Merkezi Olmayan Borsa Nedir?

Dağıtılmış Değişim (DEX), paranızı tutmak için üçüncü taraflara güvenmeyen bir platformdur, tüm kullanıcı işlemleri otomatiktir ve doğrudan kullanıcılar arasındadır (eşler arası ağ). Başka bir deyişle, DEX - merkezi olmayan bir döviz, kullanıcılara fonların ve işlemlerin tam kontrolünü verir, güvenlik sorunları, bilgisayar korsanları ve sahtekarlık risklerinden kaçınmak için aracıları ortadan kaldırır. Ayrıca, merkezi olmayan borsaların vergilendirilmesi veya kontrolü de çok zor. Bu görüşlere dayanarak,  MainFinex  güvenilir bir dijital varlık alım satım platformu oluşturmak 

Merkezileşmemiş ve Merkezileşmiş Zeminler Arasındaki Fark Nedir?

1. Fonu kontrol etme hakkı

Borsa kullanıcıları, ticareti kolaylaştırmak için borsaya mevduat yatırmaya odaklanır. Bu fonlar bir aracı alım satım hizmeti tarafından kontrol edilir. Bu, sipariş defterlerinin ve gözaltı haklarının merkezi platform hizmetlerinin elinde olduğu anlamına gelir.
Merkezi olmayan bir cryptocurrency değişim platformunda, kullanıcılar merkezi bir sunucu olmadan doğrudan diğer işlemcilerle işlem yaparlar. Komuta defterlerine ve velayet haklarına sahip merkezi bir hizmet yoktur. Bu nedenle, para bu platformdaki kullanıcılar ve katılımcılar tarafından kontrol edilir.

2. Anonimlik

Her biri merkezileştirilmiş borsalar platformlarında isimsiz işlem hesaplarına izin vermektedir. Bununla birlikte, son aylarda ortaya çıkan yeni hükümet düzenlemeleri KYC ve AML  yasalarına tam olarak uyumu sağlamıştır  Merkezi bir kripto para birimi döviz işleminde adsız işlem yapmak zordur. Buna karşılık, ademi merkeziyetçi değiş tokuşlar herkesin adsız kalabileceği yerdir.

3. Kimlik doğrulama

Merkezi değişim kullanıcıları işlemlerini doğrulamak ve yetkilendirmek için platforma güvenirler. Bir şekilde, platform güvenilir kripto değişim hizmetleri sunan üçüncü taraf bir aracıdır.
Merkezi olmayan borsalar ile bir aracılığa bağımlı olmamız gerekmez. By  akıllı sözleşmeler  ve bazı  Blockchain  protokol uygulamaları, tüm sistemin güvenilmez kimlik doğrulama ve cryptocurrency değişimi işlemlerinin yetki sağlamak için inşa edilmiştir.

Merkezi Olmayan Borsa  Değeri MainFinex

1. İşlemler daha hızlı ve daha ucuz bir şekilde işlenir

Merkezi olmayan değişim  MainFinex  , işlemlerin merkezi işlemlerden daha hızlı, daha uygun maliyetli yapılmasını kolaylaştırabilir. Aracı kimlik doğrulayıcısının kaldırılması, ücretleri ve alım / satım emri işleme konmadan önceki gecikme süresini önemli ölçüde azaltır.

2. Saldırmak daha zor

Merkezi olmayan değişim MainFinex  kullanıcı fonlarına sahip değildir ve hiçbir kuruluş bu sürece müdahale etmez, bu nedenle borsaya  uğramak zorlaşır. Bu arada tarih, Bitfinex  ,  Bittrex gibi merkezi borsalara birçok saldırı kaydetti   .

3. Güvenli donanım cüzdanlarıyla kesintisiz entegrasyon

Bu, merkezi olmayan bir değişim MainFinex'in büyük bir avantajıdır   . Bir çok merkezi olmayan borsa , çok daha güvenli bir işlem sağlamak için Ledger Nano S  veya  Trezor  gibi popüler donanım cüzdanlarıyla sorunsuz entegrasyon sunar  .
Kullanıcılar doğrudan donanım cüzdanlarından  , ademi merkeziyetçi borsaların akıllı sözleşmelerine doğrudan para gönderebilirler  Merkezi takaslarda, kullanıcıların madeni paraların donanım cüzdanlarından takaslara aktarılması için özel anahtarı el ile doldurmaları mümkün değildir. Çünkü eğer yaparsanız, olasılık onların klavyeyle çalınması veya izlenmesidir.

4. Fon tamamen kullanıcı tarafından kontrol edilir

MainFinex  , tüm tarafların sahip olduğu ve kontrol ettiği merkezi olmayan bir borsa olduğundan, hiçbir merkezi kurumun müşteri fonu alma hakkı yoktur. Akran ağ yapısı sayesinde para kontrolü her zaman kullanıcıların elindedir. İşlemler, ağdaki taraflar arasında, yalnızca tarafların özel anahtarları ile kontrol edilebilecek akıllı sözleşmelerle gerçekleşir. Kullanıcılar, ademi merkeziyetçi değiş tokuşlarla her zaman özel anahtarları ve sermayelerini kontrol eder.
Bu resim için hiçbir alt metin sağlanmadı

MainFinex Merkezi Olmayan Yerin Bazı Dezavantajları

1. Sadece birkaç platform için destek

Halen, merkezi olmayan borsalar için en popüler platform,   ticareti destekleyen  bir dizi  ERC-20 belirteçli Ethereum'dur . Gelecekte, NEO gibi diğer bazı büyük platformlar da merkezi olmayan borsalar tarafından desteklenecektir.

2. Kullanması daha zor

Bu yüzden Binance  veya  Huobi gibi değiş  tokuşlar  popülerdir, çünkü kullanımı kolaydır. Merkezi olmayan borsalarda kullanım için bir çok akıllı sözleşmenin yönlendirilmesi gerekir; bu, kripto para birimi teknolojisi hakkında bilgi sahibi olanlar için bile, kullanıcılar için baş dönmesi olabilir.
Merkezileştirilmiş değiş tokuşlar, sanallaştırılmış değiş tokuşlardan daha görsel olarak organize edilmiş ve başlaması daha kolay olan basit bir kullanıcı arayüzüne sahiptir.

3. Güçlü özellik ve fonksiyon eksikliği

Merkezileşmemiş borsaların çoğu yalnızca bazı temel işlem işlevlerini destekler. Marj ticareti  , stop-stop emirleri, vb. Gibi daha derinlemesine  işlem  özellikleri ve araçları  çoğu zaman merkezi olmayan borsalardan mahrumdur. Bu muhtemelen merkezi olmayan borsaların kripto para birimi piyasasında popüler olmamalarının ana nedenidir.

son söz

Yukarıda, “Merkezileşmemiş borsa nedir MainFinex? Merkezileşmiş ve merkezsiz borsalar arasındaki fark nedir? Bu tür bir borsa hakkında okuyucular için en faydalı bilgileri getirmeyi umuyorum. sen.

DOĞRU BİLGİ

Yazar:  agung pratama
BitCointalk profilim: 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar