Rabu, 16 Februari 2022

FIDELIS is crypto networks, Fidelis is completely decentralized. For example, it allows people to exchange






FidelisCrypto, Ethereum ve Polygon'a merkezi olmayan erişim üzerine kurulmuş bir kripto para birimi platformudur. Teknolojisi, kullanıcıların varlıkları bir borsadan diğerine kolayca aktarmasına olanak tanır. Bu kripto para alışverişi süreci daha kolay ve daha verimlidir. Diğer kripto ağlarından farklı olarak, Fidelis tamamen merkezi değildir. Örneğin, insanların bir varlık türünü başka bir varlık türüyle değiştirmesine olanak tanır. Bu, kullanıcıların bir tür varlığı diğeriyle değiştirdiği anlamına gelir. Fidelis, Ethereum ve Polygon altyapısını kullanan merkezi olmayan bir kripto para birimi platformudur. Platformun merkezi olmayan yapısı, kullanıcıların birden çok ağda büyük ölçek elde etmelerini sağlar. Ayrıca Kullanıcıların daha düşük fiyatlarla yüksek para birimleri ticareti yapabileceği bir platform olan Ethereum ve Polygon'a merkezi olmayan erişim sağlar.

Fidelis Crypto, Ethereum ve Polygon teknolojilerine dayanmaktadır.
Blockchain, ödemeler ve ödemeler dünyasını değiştiren devrim niteliğinde bir teknolojidir. Bu, muhtemelen, temel varlıkları temsil eden sanal belirteçleri içeren yeni varlık faaliyeti türlerini ima eder. Bu fikri mülkiyet veya mülkiyet kaynağı olabilir. Nasdaq, özel şirketler arasında mülkiyet değişimi için özel bir kayıt ağı geliştirdi. Bu arada, Ripple aracı kullanmadan gerçek zamanlı bir değer değişim bankası olmasına izin veren güçlü bir değer değişim platformu geliştirdi. varlıklara göre yeni faaliyet türlerini, yani temel varlıkları temsil eden sanal belirteçleri içerenleri içerir. Bu fikri mülkiyet veya mülkiyet kaynağı olabilir. Nasdaq, özel şirketler arasında mülkiyet değişimi için özel bir kayıt ağı geliştirdi. O esnada, Ripple, aracı kullanmadan gerçek zamanlı bir değer değişim bankası olmasını sağlayan güçlü bir değer değişim platformu geliştirdi. varlıklara göre yeni faaliyet türlerini, yani temel varlıkları temsil eden sanal belirteçleri içerenleri içerir. Bu fikri mülkiyet veya mülkiyet kaynağı olabilir. Nasdaq, özel şirketler arasında mülkiyet değişimi için özel bir kayıt ağı geliştirdi. Bu arada, Ripple aracı kullanmadan gerçek zamanlı bir değer değişim bankası olmasına izin veren güçlü bir değer değişim platformu geliştirdi. Bu fikri mülkiyet veya mülkiyet kaynağı olabilir. Nasdaq, özel şirketler arasında mülkiyet değişimi için özel bir kayıt ağı geliştirdi. Bu arada, Ripple aracı kullanmadan gerçek zamanlı bir değer değişim bankası olmasına izin veren güçlü bir değer değişim platformu geliştirdi. Bu fikri mülkiyet veya mülkiyet kaynağı olabilir. Nasdaq, özel şirketler arasında mülkiyet değişimi için özel bir kayıt ağı geliştirdi. Bu arada, Ripple aracı kullanmadan gerçek zamanlı bir değer değişim bankası olmasına izin veren güçlü bir değer değişim platformu geliştirdi.



kullanıcı sayısı önemli ölçüde arttı
Bu, Polygon ve Fidelis gibi birçok yeni merkezi olmayan borsanın ortaya çıkmasına neden oldu. Fidelis kripto ağı, sektördeki en köklü şirketlerle rekabet etmesine izin veren deneyimli blok zinciri geliştiricilerinden oluşan bir ekip tarafından başlatıldı. Bu sayede Fidelis ekosistemi muazzam oranlara ulaşabilmiştir. FidelisCrypto, Ethereum ve Polygon üzerine inşa edilmiştir. Her iki ağın da artıları ve eksileri vardır. FideLIS CRYPTO, yeni başlayanlar için iyi bir seçimdir, ancak bazı dezavantajları vardır. İşlem ücretleri, yavaş hızının ana nedeni olan Ethereum ve ETH'den daha yüksektir. İki merkezi olmayan borsanın avantajları olsa da dezavantajları da var. İki ağ yüksek işlem maliyetlerine tabidir ve Fidelis CRYPTO bu sorunlara iyi bir çözümdür. Fidelis kripto para birimi de ölçeklenebilir.

Kendi yardımcı jetonu
Diğer kripto para birimlerinden farklı olarak FIDELIS CRYPTO, Ethereum ve Polygon'a merkezi olmayan erişimi kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. Bu, her ikisini de kullanan işletmeler için mükemmel bir seçimdir. Polygon ağı, diğer blok zincirlerle de uyumludur ve bu da onu yatırımcılar için mükemmel bir seçim haline getirir. Ayrıca, çok güvenlidir. FIDELIS CRYPTO, Haziran 2021'de piyasaya sürüldü. FidelisCrypto, merkezi olmayan bir Ethereum ve Çokgendir. Başlıca avantajı, merkezileşmenin olmamasıdır. Bununla birlikte, dezavantajı sınırlı güçtür. Aslında, saniyede yalnızca iki işlem gerçekleştirebilir.FIDELIS CRYPTO blok zinciri, bir düzine farklı blok zincirini destekler. FIDELIS CRYPTO ağı, Ethereum ve Polygon'un bir melezidir. FIDELIS, kullanıcıların aynı anda her iki zincirde de işlem yapmalarını sağlayan blok zinciridir. Bu,varlıkları bir blok zincirinden diğerine taşımak isteyen insanlar için önemlidir. Bu nedenle, istikrarlı, ölçeklenebilir bir ağa sahip olmak önemlidir. Toplamda, FIDELIS CRYPTO üç milyardan fazla işlemi desteklemektedir.


Kripto para birimine yapılan yatırımlar Blok
zinciri tabanlı merkezi bir ağın faydaları ilginizi çekebilir. Ama bu ağ nedir? Bu, ödemeler ve ödemeler dünyasını nasıl değiştiriyor? Temel bilgilere bir göz atalım. Bu nedir? Yeni başlayanlar için maliyeti nedir? Nasıl çalışır?İşte ondan ne bekleyebilirsiniz.FIDELIS CRYPTO ağı ile aracısız olarak kripto para ile gönderim, alım ve işlem yapabileceksiniz. Tipik bir kredi kartı işleminin maliyeti 0,35 sentten fazladır, ancak blok zinciri tabanlı bir sistem kullanmanın maliyeti önemli ölçüde azaltılabilir. Ayrıca ödeme ve mutabakat süreci anında gerçekleşir. Ve işleminiz FidelisCrypto ile yapıldığından tüm işlem anında tamamlanacaktır. Blok zinciri tabanlı bir ağın faydalarından biri, kripto para birimleri gönderme ve alma yeteneğidir. Bir kişi veya kurumun kripto para birimini kullanarak başka bir kişiye para göndermesini sağlar.FIDELIS CRYPTO ağı ile saniyeler içinde kolayca para transferi yapabilirsiniz.FIDELIS CRYPTO ağı, devrim niteliğinde bir ödeme ve ödeme sistemidir.


Daha fazla bilgi için


Author

Tidak ada komentar:

Posting Komentar