Minggu, 10 April 2022

Paysenger ve özellikleri






Genel Bakış

Sosyal medyanın bu on yılda dünyayı ele geçirdiğine şüphe yok. Şu anda, daha önce hiç olmadığı kadar insanların hayatlarını ilgilendiren tüm kamuya açık ve kişisel ayrıntılara erişmek daha kolay. çünkü dijital dünyada kendileri hakkında çok fazla bilgi vermeye istekli insanlar var. Bireylerin sürekli olarak dikkat ettikleri sosyal bağlantıların artan çeşitliliği, marka ile iletişim kurmanın yeni yollarına yönelik bir taleple sonuçlanıyor. web izleyicilerinin baskın özellikleri tanınabilir içerik ister. ona bakmaya, onu sevmeye ve ona hayran olmaya hazırlar.


Dünyanın en büyük sosyal ağları, belirli içeriklerin daha üst sıralarda yer alması ve kullanıcıların genellikle bunu fark etmesi için kendi algoritmalarını geliştirmiştir. İzleyici, başkaları tarafından oluşturulan içerikler nedeniyle kendi içeriklerini de meşrulaştıracakları fikrini oluşturmadı. yeni nesil çevrimiçi sosyal hizmetlerin ortaya çıkması için bir ön koşul vardır. Bu hizmetler, olağan aracı-yönetici iletişim tarzı zincirini kırarak etkileyicilerin dikkatini çekmeyi kolaylaştırır. Paysenger'ın yaratılmasının nedeni genellikle budur.
Paysenger nedir?

Paysenger, en hızlı büyüyen ilişkiler ve değişmeyen dikkat ile olağanüstü bir dünyada alternatif bir iletişim yöntemi yaratıyor. Bir EGO fermanı jetonu ile alıcının dikkatini çekerek mesajınıza veya kararınıza anında dikkat çekeceksiniz.
Paysenger, ikame bir iletişim etiği yaratır. Bir medya temsilcisiyle iletişime geçmek veya Paysenger'ın uzman tavsiyesini kabul etmek kolaylaşıyor. motive edici bir kişiyle son derece basit bir şekilde iletişim kurmayı isteyeceksiniz.
Paysenger, ücretli iletişim için evrensel bir çözümdür. Hizmet, tanınabilir verilere sahip danışmanlar, ünlüler ile doğrudan konuşmanıza yardımcı olur. Paysenger, fikir liderlerinin dikkatlerini son derece yeni bir yönteme meşrulaştırmalarına olanak tanır. yatırımcılara son derece sembolik olan EGO ismi üzerinde spekülasyon yapmaları teklif edilir.

Paysenger'ın hedefi

Paysenger, çok sayıda birey arasında yaygın olarak tanınan NFT'ler oluşturmayı amaçlamaktadır. Demokratları ve kanaat önderlerini geniş bir köle kitlesine çekerek. Paysenger, bu etkileyicilerin hayranlarının günlük yaşamlarının bir parçası olarak NFT'ler oluşturabilir. ancak, genellikle neden olur.
EGO belirteci

EGO, Paysenger'ın dahili ödeme aracıdır. Buna ek olarak, aynı eski ödeme stratejilerinin yanı sıra NFT'leri satın alma ve satma özel yeteneği ile müşteriler, EGO ödemeleriyle yetinmeye istekli olacaklar. EGO'nun sağladığı avantaj, platformun komisyonunun azalmasıdır (komisyonsuzluğa kadar). Jeton, jeton birimi başına anında ücret ile entegre bir kripto-fiat para tüccarı aracılığıyla doğrudan platformda bir fermanla değiştirilir.

Sonuçlar

Paysenger, en hızlı büyüyen ilişkiler ve değişmeyen menzil ile olağanüstü bir dünyada alternatif bir iletişim yöntemi yaratıyor. Bir kararname veya EGO jetonu ile alıcının dikkatini çekerek mesajınıza veya kararınıza dikkat çekeceksiniz. Paysenger ile medyadan bir kişiyle iletişim kurmak veya uzman tavsiyesi almak çok daha kolay. Alınan medya içeriği NFT'de (Fungible olmayan belirteç) yeniden doğar. EGO için iç pazarda kaydedilir veya abone olunur. Amaç, teknolojiyi çok geniş bir kitle için kolaylaştırarak blok zincirini yeniden şekillendirmektir.
İşte önemli bağlantılar:


Hakkımda bilgiler:

romeo alacakaranlık
0x578D1b53aCcB971DaAFCe81CD9C33c63510aa6d2

Tidak ada komentar:

Posting Komentar