Senin, 30 Mei 2022

Metakillers zabavna igra za više igrača u stilu kraljevske bitke.





 je blockchain igra, revolucionarna igra koja koristi blockchain tehnologiju koja brzo postaje glavna tema kada je u pitanju online igranje. To je online igra koja ima jedinstvene značajke koje je izdvajaju od ostalih online igara na današnjem tržištu.
Ova igra je izgrađena na Binance pametnom lancu BEP20 protokola i koristi blockchain tehnologiju kako bi igračima ponudila jedinstveno iskustvo igranja.




Karta Waterlanda u igri je još jedan otok velike veličine na kojem možete pronaći tri različite vrste divljih životinja. Kroz kartu prolazi ogromna rijeka. Možete odabrati putovati uz rijeku ili možete koristiti svoj brod da dođete do druge strane karte. U svakom slučaju, morat ćete se suočiti s mnogo različitih neprijatelja i pobijediti ih ako ne želite umrijeti!

Mi smo grupa programera i dizajnera koje ujedinjuje želja za stvaranjem nove vrste igara. Trenutno smo objavili dvije vrste igara: Metakillers [PVE/PVP] i PixelEden [Island PVE]. Treća igra, koja je trenutno u razvoju - CryptoBridge [Battle blockchain], bit će objavljena uskoro.


KAKO RADI

CryptoKiller  to je igra za android i ios u kojoj trebate prikupiti i nadograditi kriptovalutu. Besplatna igra, igrajte bilo gdje s prijateljima ili solo. Skupljajte kripto kovanice  Nadogradite svoje oružje  Kupujte predmete u trgovini  Skupljajte postignuća i dobivajte nagrade.

Igra Metakillers je zabavna igra za više igrača, shoot 'em up mobilna igra u stilu battle royalea u kojoj se možete boriti protiv drugih igrača u intenzivnim bitkama koje će vas držati na rubu vašeg mjesta!



PREDLOŽENE DODENE VRIJEDNOSTI DIGITALNIH IGRE

Metakillers vam omogućuje da kontrolirate svoj lik i borite se s drugim igračima na mreži. U trgovini možete kupiti oružje, oklop i nadograditi vještine svog lika. Postoje 4 različita načina igre: zatvor, otok, kopnena bitka i način bitke na vodi.

Vi niste samo još jedan vojnik na ovom bojnom polju, vi ste entitet s ovlastima izvan onih normalnih ljudi. Možete kreirati i prilagoditi sve u igri koristeći tokene zvane "vještine". Od vojnika do oružja, granata, bunkera, pa čak i otoka!

To je brza 3D pucačina za više igrača u kojoj se borite zajedno sa svojim prijateljima kako biste spasili svijet od hordi zla.

Vidjet ćete sve vrste oružja, vozila i zgrada kada istražujete svijet. Svako oružje ili vozilo ima svoje jedinstvene karakteristike, tako da ćete pronaći svoje omiljeno koje će biti moćnije sve dok ga nadogradite!

Blockchain igra za svakoga. Zamislite igru ​​koja kombinira najbolje značajke pucačine iz prvog lica, strategije i pješčanika. To su Metakilleri. To je igra koja nudi uzbuđenje pucačine u prvom licu, sa strategijom i svijetom igre u pješčaniku. To je multiplayer, tako da ga možete igrati sa svojim prijateljima. I to je blockchain igra. Tako možete posjedovati svoje predmete za igru ​​i prodavati ih ili trgovati njima.
U igri možete rudariti, graditi, napadati, boriti se, izrađivati ​​i trgovati. Cilj je postati najbolji igrač


ZAKLJUČAK

Metakiller se temelji na Binance mreži; dostupna je kao aplikacija na Androidu i iOS-u, kao i kao igra preglednika ovdje. Igra je battle royale s elementima preživljavanja i strategije. Glavni način igre zove se "Battle Island"; tu igrač mora preživjeti što je duže moguće i zaraditi što više kriptovalute. Možete kupiti oružje, odjeću i druge predmete na tržištu ili trgovati s drugim igračima.

Hvala vam što ste pročitali ovaj blog post o metakilerima. Nadamo se da vam je bila informativna i da ste naučili neke nove informacije o igri. Za nastavak učenja o igri ili postavljanje pitanja posjetite službenu web stranicu igre. Hvala vam još jednom na čitanju i vidimo se sljedeći put!

Korisni linkovi:

Pojedinosti o autoru:

Bitcointalk Korisničko ime: Romeo Senja
Bitcointalk URL: 

Telegramma: @ romeosenja
Dokaz registracije: 
Adresa BSC novčanika:
0x578D1b53aCcB971DaAFCe81CD9C33c 63510 aa6d2







Tidak ada komentar:

Posting Komentar