Minggu, 06 Maret 2022

PDX Coin - dijital yeni uluslararası yatırım metaverse kripto para birimi



    

Merhaba arkadaşlar sonra görüşürüz umarım çabuk satılır. Bu yazımda PDX Coin adlı bir projeden bahsedeceğim. Sonradan pişmanlık okumamaya dikkat edin. PDX Coin projesinin çok ilginç olduğunu düşünüyorum, neden? çünkü PDX Coin, kripto yatırım koruması için gelişmiş altyapı ve karmaşık gelişmiş araçlarla temelde yeni bir formata sahip yatırımcılar için çok yararlı bir konsepte sahiptir.

Metaverse, kişinin kendi avatarı biçiminde diğer internet kullanıcılarıyla birlikte oluşturup keşfedebileceği sanal bir dünya kavramıdır. İletişim ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı'nın resmi Instagram hesabından özetlenen, insanlar sanal gerçeklik kulaklıkları, artırılmış gerçeklik gözlükleri veya diğer cihazlarla çalışabilir, buluşabilir, oynayabilir. Meta veri tabanında geleneksel ödeme yöntemleri uygun değil ve kripto tabanlı ödemeler standart hale gelecek. Gerçek dünyada, banka ve kredi kartları gibi ödeme sistemlerinin işlemleri tamamlaması günler alır ve tüccarlar için çok yüksek ücretler taşır. Alternatif olarak, kripto para birimi ve blok zinciri ödemeleri, dijital nitelikleri, üstün güvenlikleri ve değişmez bir defter üzerinde doğrulama yetenekleri nedeniyle metaverse ödemeleri için ideal yollar.

PDX, deneyim akışını kesintiye uğratmadan meta veri tabanında kolay ödemelere izin verecektir. Avatarınız için tasarımcı kıyafetleri satın alıyor, sanal bir mağazadan müzik satın alıyor veya sanal bir 3D poker oyununda oynuyor olsanız da, bunu dışarı çıkmadan veya sanal bir ortamda dikkatiniz dağılmadan yapmak isteyeceksiniz. Klavyeyi kullanmayacaksınız veya bir kredi kartını geçirmeyeceksiniz - bu garip ve deneyimin sürekliliğini ve bütünlüğünü tehlikeye atıyor. Bunun yerine, hareket kontrollerini ve sesli komutları kullanarak ortamınızda etkileşim kuracaksınız. Sonunda ve belki de çok uzak olmayan bir gelecekte, yolunuza gitmek için doğrudan zihninizi kullanacak ve meta veriyi kullanacaksınız. Bu aynı zamanda meta veri deposunda PDX ödeme uygulamasıyla nasıl gezineceğinizi ve etkileşim kuracağınızı da kapsar. O zamana kadar, sen' Ses ve hareket komutlarıyla ödeme ve bankacılık uygulamalarımızı kullanacağız. Uygulamayı çağırdığınızda, bir 3D görsel temsil görünecektir,Kriptodan fiat ödemeye ve bankacılık platformunun bir parçası olarak, PDX yalnızca yerel PDX Coin belirtecini değil, aynı zamanda en likit ve halka açık olanlarının çoğunu kullanarak doğrudan ödemelere izin verecektir. tutulan kripto paralar. geniş, bu da uygulamada barındırılacak.

Meta veri tabanındaki işlemlerin tümü, yavaş, garip ve pahalı geleneksel ödeme platformlarını tamamen geçersiz kılan eşler arası ödemeler haline gelecektir. Güle güle Visa, Mastercard, aylık 'teknoloji ücretleri', banka satın alma ücretleri ve veda Paypal. Avantajlar arasında, ödemeyi seçtikleri para biriminde tüccarlara veya satıcılara anında ödeme, eksi günümüzde ortada görünmeyen çok sayıda taraf arasında paylaşılan yüksek işlem ücretleri ve diğer ek ücretler ve aşağıdakiler dahil olmak üzere kart dolandırıcılığı riskinin ortadan kaldırılması yer alır. ters ibraz dolandırıcılığı 2027 yılına kadar internetin bugün olduğu kadar tam anlamıyla büyümeyi umduğumuz Metaverse, blok zinciri, yapay zeka, holografi ve aşırı bilgi işlem gücü ve hatta kuantum hesaplama ile internetin hızla ortaya çıkan bir yakınsamasıdır. Bilişim Teknoloji'
PDX madeni paranın temel amacı meta veri deposu içindir.




Meta veri deposundaki PDX madeni paranın temel amacı, meta veri deposundaki kripto ödemelerini ve sanal bankacılık yeteneklerini kullanmaktır ve şimdiye kadar, iyi işleyen ve yoğun nüfuslu bir meta veri deposu hala çok uzaktayken, teknolojimizi ve ürünümüzü geliştiriyoruz. bugün baz. Hedefimiz, tüm bankacılık ve kredi fonksiyonlarımızı metaverse'de sunmanın yanı sıra perakende ve ticari ödemeler sektöründe metaverse'de lider olmaktır. Bu, mümkün olduğunca çok sayıda yasal yargı alanında çok çeşitli DeFi uyumlu ürün ve hizmetleri kapsar.


PDX Coin Hakkında Açıklama.

PDX Coin, yüz milyonlarca perakende kullanıcı, kurum, tüccar, satıcı ve ekosistem ortağının kripto ekonomisine anında dönüşümlerle özgürce ve kolayca katılmasını sağlayan bir finansal rampa olarak inşa edilen küresel bir ödeme ve dijital bankacılık platformunun merkezinde yer almaktadır. dijital ve fiat para birimleri ve çok düşük ücretler arasında. Yaklaşan ödeme uygulaması ve sanal bankacılık hizmetleri, platform tarafından desteklenen tüm büyük kriptoların anında likit hale gelmesini ve potansiyel olarak on milyonlarca yerde ve dünya çapında çevrimiçi sitelerde harcanabilir olmasını sağlayacaktır. PDX, DeFi ve NFT alanlarında ürün ve hizmetler geliştiriyor ve ayrıca 2024'e kadar küresel çapta halka açık çoğu şirketin dijital hisselerinin 7/24 ticaretini yapmak için düzenlenmiş bir platform ve bu şirketler tarafından yeni yazılı dijital hisse yerleşimleri sunmayı planlıyor.

PDX Coin, dünya çapında çok sayıda perakende müşteri, kuruluş, tüccar satıcı ve diğer çevre suç ortaklarını, kripto ekonomisinde açık ve etkili bir şekilde an dönüşümleri ile tamamen yer almaları için güçlendirmek için bir giriş olarak çalışılan dünya çapında bir taksit ve gelişmiş finansal aşamadır. ve düşük ücretler.
PDX Coin'in Avantajları


PDX Coin, önemli değere, ticaret mekanizmasına ve kayıt birimine sahip güvenilir bir mağazadır - PDX, herhangi bir perakende konum terminalini, almak için acele eden basit bir IOS ve Android destekli uygulamayı tanıtması için güçlendiren bir şirket içi bankacılık temelini teşvik etmektedir. dijital para birimleri, esasen devlet tarafından verilen para biriminde olduğu gibi. Bu, PDX'in kriptoyu tüccarın tercih ettiği para için takas ettiği ve PDX'in anında karar verdiği ve aynı zamanda kripto sahibini bu kriptoyu ilginç bir şekilde verimli bir şekilde harcaması için güçlendirdiği gerekçesiyle satıcılar için işe yarıyor.




PDX Coin, diğer gelişmiş veya kamuya açık para biçimlerinin sahiplerine ilaveleri güvence altına alma ve ek olarak genişleme, istikrarsızlık veya paranın düşürülmesi nedeniyle itibardaki düşmanca düşüşlere karşı koruma sağlama yetkisi verecektir.


Metaverse Para Birimi - Metaverse

 Çok geçmeden trilyonlarca dolar değerinde olması beklenen muazzam bir eşit ekonomiyi yaratan hızlı bir şekilde ortaya çıkan canlı 3B geliştirme. Her neyse, metaverse'de, geleneksel taksit teknikleri uygun değildir ve kripto tabanlı taksitler norm olacaktır. Sonra tekrar, kriptografik para taksitleri ve blok zinciri, bilgisayarlı atıfları, rakipsiz güvenlikleri ve değişmez bir kaydı kontrol etme kapasiteleri nedeniyle metaverse taksitleri için en iyi eğimlerdir.


PDX Ekosistemi

PDX biyolojik sistemi, perakende ve işletme bankacılığı yönetimlerinin tam kapsamını, olağanüstü özelliklere sahip bir kriptografik para ticareti işini ve güvenilir, büyük bir müşteri tabanını sağlayan dünya çapında bir başka tam kapasiteli fiziksel ve sanal finansal kuruluştan oluşur; ve ana uç özel, çok yönlü, güçlendirilmiş temassız taksit uygulaması tarafından takdir edilen blok zinciri açısından iş yapan bir tüccar taksitleri.

PDX taksit uygulaması, bir ticaret aşamasının yanı sıra gelişmiş bir finansal aşamaya bağlanacaktır. Bu aşamaların bağımsız ancak birlikte çalışabilir olması amaçlanmıştır, her aşamanın diğerlerine bağlanmasını ve diğerlerine açık olmasını sağlayarak, PDX'in bir aşamada istemcileri, diğerinde ise idareleri stratejik olarak yönlendirmesini kolaylaştırır.

PDX, aynı şekilde, erişilebilir olacak tüm sanal bankacılık ve DeFi vurguları dahil olmak üzere olağanüstü bir müşteri deneyimi ile, taksit uygulamasına dahil edilen kendi özel cüzdanını oluşturacaktır. Sahipler, QR kodu veya uzun yapılı anahtar olarak alınabilecek halka açık bir cüzdan adresine jeton gönderecekler. İstemci jetonları benzer şekilde gönderir. Müşteri deneyimi, hayatta kalan diğer dijital para biçimlerinden ayırt edilemez olacaktır.


SİBİRYA Blok Zinciri Protokolü

PDX, "Sibirya" adlı başka bir DeFi blok zinciri sözleşmesini teşvik ediyor. Bu yeni blok zinciri, PDX'in üzerine oturacak ve bir kuruluş gibi harici bir kuruluş tarafından tamamen merkezi olmayan ve özerk bir blok zinciri olarak yönetilecektir. Amaç, olayların dönüşünü ve Sibirya blok zincirinin testini 2023'ün sonlarına kadar bitirmek ve o zamana kadar boşaltmak. PDX Coin daha sonra Ethereum blok zincirinden ve yeni Sibirya blok zincirine geçecek. Bu, PDX'e son derece gelişmiş değişim ve değişim hızlarını neredeyse hiçbir ücret ödemeden ve aynı şekilde ETH'de olduğu gibi bir değişimi etkilemek için araçlar arasında geçişe gerek kalmadan sağlayacaktır.

Sibirya blok zinciri sözleşmesi, anlayışlı anlaşmalar ve açık kaynak ışığında üretiliyor ve dışarıdan tasarımcılar ve girişimler, onu yaratmaya ve göndermeye teşvik edilecek. Blok zinciri, çok zincirli, karmaşık ve parçalı bir sözleşme olacak ve çeşitli blok zincirleri arasında birlikte çalışabilirlik ile çok sayıda uygulamanın ve değiş tokuşun her zaman çalıştırılmasına izin verecek. Bir Proof-of-Stake anlaşması bileşenini kullanacak ve Sibirya Protokolü'nün yerel parasının tüm sahiplerinin faaliyetiyle bir ilgisi olacak.
Enerji kaynakları tarafından desteklenen

Yapılan tüm PDX Coin token miktarlarının her biri, kullanım için mevcut tüm PDX Coin tokenlerinin toplam değerine yaklaşan veya aşan toplam başlangıç ​​brüt değerine sahip mülkler yaratma konusundaki enerji kaynakları ve çıkarları tarafından desteklenecektir. Her bir PDX Coin'in çevre dostu güç yaratma limiti birimleri tarafından desteklenmesine tamamen dönmek istiyoruz, bu da PDX jetonlarını çevre dostu güç üreten kaynakların değerinin anında bir tasviri haline getiriyor.

PDX Simgesi



PDX Coin, değiş tokuş edilecek ve PDX olarak bilinecek bir ERC20 yardımcı programı belirtecidir. PDX, dünyanın her yerinde çeşitli sorunları ele alan şifreli ve izinsiz paylaşılan taksitler ve nakit hareketleri açısından güçlü bir yeni bankacılık ve parasal yönetim biyolojik sisteminin merkezinde yer alan gelişmiş bir nakittir. Aynı şekilde Metaverse'de bir ana taksit yönlendirmesi olarak konumlandırılmıştır. Dijital bir belirteç olarak PDX, diğer kullanımların yanı sıra sınır ötesi ticari işlemlerde kullanım için geniş çapta benimsenebilecektir. Belirteçler, geleneksel bankacılık sistemlerinin dışında küresel olarak alınıp satılabilir olacak ve anonim işlemlerde tüketici ve iş kullanımı için tasarlandı.


Çözüm

PDX madeni para, kullanıcılara inanılmaz sürükleyici bir deneyim sağlamak için Metaverse ve Blockchain teknolojisini entegre eden türünün tek örneğidir. Metaverse bankacılığı ile ortaklaşa piyasaya sürülmek üzere olan PDX ödeme uygulaması, çoklu kullanım için geniş bir kripto para yelpazesine destek veriyor. PDX Madeni Para taksitleri işleme mühendisliği tamamen yenidir ve uygulama, tüm önemli kriptografik para biçimlerinin, gezegenin her yerinde çok sayıda alanda hızla akışkan ve harcanabilir hale gelmesine izin verecektir; kripto ekonomisinin dünyadaki vakıflara, nakliyecilere ve diğer çevre suç ortaklarına başlatılmasını hızlandırmak. Kullanımı basit uygulama, tüm önemli kriptografik para biçimlerini kullanan düzenli satın alımları güçlendirecektir.

Daha fazla bilgi

Resmi web sitesi: https://pdxcoin.io/
Telgraf grubu: https://t.me/PDXToken
p2pb2b'de işlem gördü: https://p2pb2b.io/trade/PDX_USDT/

Yazar:

Bitcointalk kullanıcı adı : Romeo senja

P2PB2B'deki Cüzdan : 
0x4F3a888B 0556949 aC297a35D7EA88C741A798C79





Tidak ada komentar:

Posting Komentar