Jumat, 04 Mei 2018

IAME - sistem dağıtılmış parçalanmış tanımlama


Iame bounty ico için resim sonucu




merhaba, şimdi bu projeyi tartıştığımıza geri dönün.



IAME  kimlik ağı, Blockchain ekosistemi için oluşturulmuş merkezi olmayan bir tanımlama sistemidir.

Bu sistemle, Blockchain işlemindeki taraflar, esas olmayan kişisel bilgileri işlemdeki diğer taraflara ifşa etmek zorunda kalmadan birbirinin kimliğini doğrulayabilir. Sistem bunu, anlaşılması mümkün olmayan ve daha sonra bu parçaların her birinin özgünlüğünü doğrulayan birçok bağımsız dış doğrulayıcıya dağıtılan verilerin bölümlerine bilgi bölerek yapar.

Bu parçalanmış doğrulamanın toplamı tam bir kimlik doğrulamasıdır. Bilginin sadece orijinal sahibi bu verilere bütünsel ve anlamlı bir şekilde erişebilir.




tanımak


kimlik
Paylaştığınız her türlü bilgi sizi hırsızlığa karşı savunmasız hale getirecek ve topladığınız bilgiler sizi davalara karşı savunmasız bırakacaktır. Bunu çözmenin en iyi yolu nedir?


Korsanlık yok, ama değersiz bir hacker olabilirsiniz.


IAME Prototype ile tanımlayın




Kimlik, IAME sistemi ile nasıl çalışır?

Projemizi ademi merkeziyetçi, merkezi olmayan bir kimlik sistemi geliştirmeye duyurduğumuzdan beri, teknolojiye çok fazla ilgi var. Teknolojinin nasıl çalıştığı ve işlemle ilgili tüm tarafları nasıl gördüğü hakkında sorular sorduk. İki prototip oluşturduğumuzu duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz: biri kimliklendirme ve doğrulama için bir tane. Kişisel olarak bunları dahil edebilir ve bir kimlik doğrulama  ve  doğrulama prototipinin prototipini ziyaret edereknasıl çalıştıklarını görebilirsiniz  .


Bu prototipte, IAME tabanlı tanımlama işlevinin kullanıcının bakış açısından nasıl çalıştığına bakıyoruz.


DFI nedir?


Desantralizasyonun ayrıştırılması, IAME sisteminin tüm blockchain tanımlama sürecini yeniden keşfetmek için kullandığı bir yöntemdir. DFI ile, bu işlemde paylaşılan veriler işe yaramaz, çünkü ilk önce bölünmüş ve daha sonra bir dizi bağımsız üçüncü taraf arasında dağıtılmıştır - sistemimizin doğrulama yönünü, IAME prototipiyle Doğrulama başlıklı bir sonraki blogumuzda tartıştık. . Bu üçüncü taraf, işlemin bir üyesi olarak hareket eden tarafa bağlı değildir.

Şimdilik, bu dış doğrulama ağının, kişisel verilerin hiçbiri için kullanılmadığını doğrulayan ve onaylayan, kişisel verilerin hiçbirinin, kötü niyetli kişiler için kullanılmadığını belirtmekten de bahsetmek gerekir. Bu parçaların derlenmesi, tarafın kimliğinin doğrulandığı işlemin diğer tarafı için geçerli bir tanımlamadır.




onaylamak


DOĞRULAMA

Paylaştığınız bilgilerin her bölümü sizi savunmasız bırakıyor ve topladığınız tüm bilgiler sizi davalara karşı savunmasız bırakıyor. Paylaşmayın, almayın.

Korsanlık yok, ama değersiz bir hacker olabilirsiniz.



IAME prototipiyle kimlik doğrulama




Doğrulama, IAME sistemi ile nasıl çalışır?


Projemizi ademi merkeziyetçi, ademi merkeziyetçi bir kimlik sistemi geliştirmeye açtığımızdan beri, teknolojinin ne olduğu konusunda çok fazla ilgi var. Teknolojinin nasıl çalıştığı ve işlemle ilgili tüm tarafları nasıl gördüğü hakkında sorular sorduk. İki prototipimizin ve çalıştığımızın açıklandığını bildirmekten memnuniyet duyuyoruz - bir tanesi kimlik doğrulaması için ve kimlik tespiti için. Kişisel olarak bunları dahil edebilir ve bir kimlik doğrulama ve doğrulama prototipinin prototipini ziyaret ederek nasıl çalıştıklarını görebilirsiniz.


Bu blogda, IED tabanlı doğrulama işlevinin bir dış doğrulayıcı bakış açısıyla nasıl ele alınacağını ele alıyoruz.


Kimlik doğrulama bağlamında DFI nedir?

Son blogumuzda, desantralize bölünmüş tanımlamanın IAME tanımlama sistemi tarafından tüm blok zincir tanımlama sürecini yeniden keşfetme yöntemi olarak nasıl kullanıldığını tartıştık. DFI ile, bu işlemde paylaşılan veriler, ilk olarak ayrıldığı ve daha sonra bir dizi bağımsız üçüncü tarafa dağıtıldığı için değersizdir. Bu üçüncü taraf, işlemin bir üyesi olarak hareket eden tarafa bağlı değildir.


Bu dış doğrulama ağının fikri ve dış geçerlilik ağları tarafından tanımlanmanın doğrulanmasının, uygulanan validasyon onayından daha fazla ve daha az hassas olan sahtecilik riskine neden olduğunu vurgulamak önemlidir. bir otorite veya parti tarafından.


kullanıcı bölmek ve kimliğini doğrulamak çalıştığında, bu parçalanmış veri bileşeni belirtilen doğrulayıcı görev almaya hazır doğrulama platformuna gönderilen bir talimat üretir. Bu sistem kar amacı gütmeyen bir yaklaşımı içerir, bu da validator'un katkılarından dolayı ödüllendirildiği anlamına gelir. endişelenmeyin - konuştuğumuz insanların çoğu mali kazanç için sistemi manipüle olası doğrulayıcıları hakkında sorular vardı! IAME ekibinin bunun için çözümleri var.


Başkaları bilgileri doğrulamak için ödenen kar amacı gütmeyen ishal beri olsun "sistem oyunlar" çalışan üçüncü parti doğrulayıcılarının riskini aşmak için, IAME kimlik ağı "tribunale doğrulama" yöntemi kullanılan bir simetrik oyun modelini uygulayan, başlangıçta herhangi bir uzlaşma olan varsa ikinci Heyeti harekete geçer ve işlem gerektirir - konsensüs doğrulama belirler. Bu nedenle, hiçbir tarafın kimlik doğrulama süreci üzerinde kontrolü yoktur. Bu nedenle, ilgisiz doğrulayıcılar kimliğinizi sadece motive değil eminiz, ama bizim akıllı model doğrulama tarafından kontrol edilir.



ICO

IAME'nin Erken Paralar teklifinin amacı, IAME kimlik ağının geliştirilmesi ve ticarileştirilmesi için kaynak sağlamaktır. ICO zayıf olacak ve yalnızca iki kriptografik varlıkları, Ethereum ve IAM Token'i içerecektir.


IAME ICO




Ethereum
Ethereum RaisedTBA
Minimum Cap1,000,000 USD
Maksimum Cap25,000,000 USD



IAM TOKENS
IAM CreatedTBA
ICO Başlangıç ​​TarihiTBA
ICO Bitiş TarihiTBA



Yol haritası

Önyüklemeli bodrum projesinden tam açılışına kadar IAME uzun bir yol kat etti.


ICO'ya giderken, melek yatırımcılarına karşı uygun bir strateji geliştirmeye ve gelişmeye başlamak için gerekli fonları bulmaya yönelik pençelerimizi sıkılaştırdık.


IAME - Grafis Peta Jalan

ICO'yu başlatacağımıza ve IAME projesini iyi bir sona getireceğimize dair kesin bir kesinlik ile söyleyebiliriz.



takım

Doğal olarak bilmek isteyen ve her zaman en yüksek standartlara en iyi sonucu vermek için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan çok sıradan insanlar.





Advisors




ortaklar


IAME ortağı - AvantCore


IAME ortağı - Ultranote

IAME ortağı - Qvolta



Daha fazla bilgi için aşağıya tıklayın:


Heyecan   ll   White Paper   ll   SİTE  II  ORTA   edeceğiz  airdrop   ll   TELGRAF ll   FACEBOOKSHOW 
Author:Agung pratama  

Tidak ada komentar:

Posting Komentar