Kamis, 03 Mei 2018

QUASA BLOCKCHAIN ​​TEKNOLOJİSİ İLE LOJİSTİK LOJİSTİK SORUNU





Size QUASA-Kargo Taşımacılığının Merkezi Olmayan Platform Platformu ile tanışın. Bürokrasi, yüksek komisyon maliyetleri ve sigorta limitleri, bilgilendirme engelleri ve mahkeme masrafları gibi tüm geleneksel platformları değiştirerek çözümler üretiyoruz. Böyle bir yaklaşım, lojistik teknolojilerinin gelişimini tamamen yeni bir seviyeye taşıyor ve tüm tedarik zincirinde tam güvenlik ve mahremiyet sağlıyor.
PROJE KAVRAMI
Projenin ana konsepti, tüm katılımcılar arasında şeffaf bir etkileşim sistemi yaratarak lojistikte teknolojik bir atılım gerçekleştirmektir. QUASA merkezileştirilmiş lojistik platformu, tedarik zinciri yönetimine blok zincir teknolojilerinin getirilmesine dayanan yenilikçi çözümler sunmaktadır.
Platform, tüm katılımcılara merkezi olmayan hizmet ve kendi QuasaCoin kripto para birimine dayalı benzersiz ve şeffaf bir ekonomik sistem olmak üzere önemli avantajlar elde etmelerine yardımcı olacaktır.
Sistemin fonksiyonları, güven, bilgi engelleri ve yasal maliyetlerle ilgili olası sorunları ortadan kaldırmak için kargo sahiplerini ve taşıyıcıları blok zinciri ve akıllı sözleşme teknolojisi ile korumak için tasarlanmıştır. Hizmetin hedef kitlesi b2b, b2c ve hatta c2c modellerinde çalışır.
Lojistik, tek bir BT çözümünde dikkate alınması zor olan birçok yönüyle ilişkilidir. Bu nedenle, QUASA platformu, potansiyel rakiplerin göz ardı ettiği sakıncaları önlemek için bu alandaki liderler arasında uzmanları çekmeye yardımcı oldu.


Hava Taşımacılığı
Tüm hava taşımacılığı standartlarını 
sağlama Taşımacılık için yük belirleme 
Borsa ile çalışma 
Kargo ve ekstra şartlar ile ilgili tüm verilerin temelinde akıllı sözleşme yapma Blok 
zincirinde veri 
kaydetme Kargo ve taşıt zincirindeki durumunun kaydedilmesi hakkında bilgi 
Akıllı sözleşme 
QUASA'ya göre otomatik ödeme platform, Rusya, BDT ve dünyanın her yerindeki diğer ülkelerdeki en güçlü, yetkin ve deneyimli lojistik şirket ve kuruluşlarından oluşan bir konsorsiyum tarafından oluşturulan bir sistem ürünüdür. Bu kuruluşlar, önde gelen Rus ve dünya çapındaki lojistik kuruluşlar, şirketler ve Dernekler, satıcı sözleşmeleri, ortak sözleşmeleri ve memorandumlar ile aktif işbirliği içinde.
PROJE YOL HARİTASI


27 Kasım 2017, 00:00
Yayın tarihi (UTC)
-Min. katkı - 0.05 ETH;
-GAS'ı en az 300.000 (artı sana iade edecek);
Kripto para biriminin ne olduğu hakkında bir fikriniz yoksa, nasıl katılmalısınız?
-ETH'ye nasıl katılacağının anlatılması
Myetherwallet.com adresinde bir QUA eşlemesi nasıl eklenir?
-Telegram (rus) - Orada% 100 yardımcı olacaktır!
Hedefe ulaştıktan sonra (hedef), bu presale her zaman takımın kararı ile tamamlanabilir.
Bu kampanyayı arkadaşlarımıza para kazanmak için eşsiz bir fırsat sunmak amacıyla düzenliyoruz (aşağıya bakınız) ve ayrıca bunları erken kapalı bir yatırımcı listesine dahil etmemizi isteyenlerden bazıları için de.
Neden kapalı? Her şeyden önce, erken yatırımcılarımızın ciddi ve duyarlı insanlar olmasını isteriz. Hepimiz acele dönemleri olduğunu biliyoruz - Ethereum yalanlar, işlemler geçmiyor ve 20,000 $ 'ya yatırım yapmaya hazır yatırımcılara ancak 10 $' a kadar token satın almaya istekli kalabalıkları yenemezler.
Bu yüzden VIP teklifi olarak da adlandırılabilecek kapalı aşamayı başlattık (bu sadece işbirliğimizin bir başlangıç ​​noktasıdır). Bu aşamada kimse kimseyi tartışmayacak ya da tartışmayacak. Sadece piyasada neler olduğunu gerçekten bilenleri davet ettik ve bu işi ciddiye aldık.
Her bir sonraki aşamada, ETH'ye yatırım yaparken, para birimimizin (QUA) indirimi azalacak. Bu nedenle, QUA'nın fiyatı bu gizli turdan hemen sonra büyümeye başlayacak.


OCAK 2018, 00:00
Yayın tarihi (UTC)
-Min. katkı - 0.05 ETH;
-GAS'ı en az 300.000 (artı sana iade edecek);
Kripto para biriminin ne olduğu hakkında bir fikriniz yoksa, nasıl katılmalısınız?
-ETH'ye nasıl katılacağının anlatılması
Myetherwallet.com adresinde bir QUA eşlemesi nasıl eklenir?
-Telegram (rus) - Orada% 100 yardımcı olacaktır!
Hedefe ulaştıktan sonra (hedef), bu presale her zaman takımın kararı ile tamamlanabilir.
KADIN TOKEN SATIŞ ANLAŞMASI ÖNCEKİ KAMPANYALARIN DETAYLARI
Tüketici bildirimi: Bu QUASA Token Satış Sözleşmesi, bir menkul kıymet veya toplu yatırım planı teklifi değildir, ayrıca Singapur Parasal İdaresi'ne kayıt veya onayı gerektirir. Bu belgeyi dikkatli ve eksiksiz olarak okumanız tavsiye edilir.
Gönderim: Ekim 10, 2017
Geçerlilik Tarihi: 10 Ekim 2017


  1. QUASA Platformunun Tanıtımı ve QuasaCoin Dijital Token 
    QUASA PTE'nin Özellikleri. LTD., Singapur Cumhuriyeti yasaları uyarınca bulunan bir şirket, QUASA'nın bu QUASA'nın şartlarına uygun olarak Ethereum ademi merkezileştirilmiş platformda (bundan böyle “QUASA Akıllı Sözleşmesi” olarak anılacak olan) akıllı sözleşmesini kullanmanız için sizi (bundan böyle “Kullanıcı” olarak anılacaktır) karşılamaktadır. Token Satış Sözleşmesi.
  2. QUASA Teklifi
Bu QUASA Token Satış Sözleşmesi, QuasaCoin dijital belirteçlerinin satın alınması ve kullanımı için aşağıda belirtilen koşullar altında (Quascoin dijital belirteçlerinin satın alınması ve kullanılması için QUASA Teklifi) satın alma ve kullanım sözleşmesi imzalamak için bir teklif teşkil eder ve herhangi bir kişi tarafından kabul edilebilir. QUASA Token Satış Sözleşmesi'nin 7. Maddesinde belirtilen kullanıcı istisnası hariç, bu QUASA Token Satış Sözleşmesi'nin tamamının, kendi ayrılmaz parçası olarak kabul edilen uygulamalarının koşulları da dahil olmak üzere, tümüyle bağlı kalmaması.
Bu QUASA Token Satış Sözleşmesi, aşağıdaki başvuruları içerir ve işbu belge ile aşağıdaki başvuruları kapsar: https://www.quasa.io/whitepaper adresindebulunan QUASA Teknik İncelemesi  , bu QUASA Token Satış Sözleşmesi, “QUASA Token Satış Sözleşmesi” ile birlikte. .
  1. Kullanıcının Kabulü
QUASA Token Satış Sözleşmesi'nin bir parçası olmak için, QUASA'nın aşağıda belirtilen koşullar altında QuasaCoin dijital jetonu satın alma ve kullanma teklifinin kabul edilmesi anlamına gelen Kullanıcı, QuasaCoin dijital tokenlerini herhangi bir miktarını teknik şartlara uygun olarak satın alacaktır. QUASA'nın tavsiyeleri , ICO Döneminden en geç oniki (12) saat önce, https://www.quasa.io adresindeyayınlanacaktır  .
  1. Kullanıcının Dijital İmzası
Https://www.quasa.io adresindeki web sitesine kayıt olduktan sonra   Kullanıcı QUASA Platformuna erişmek için bir Giriş ve Şifre alır.
Giriş ve Parolayı kullanarak Kullanıcı, Kullanıcının Elektronik imzasının oluşturulmasını teyit eder ve Elektronik İmzayı (Elektronik İmzayı ve Şifresini kullanarak) tarafından imzalanmış elektronik formdaki bilgiler, Kullanıcı tarafından kabul edilir. ve QUASA, el yazısı imzayla imzalanmış bir kağıt belgeye eşit elektronik belge niteliğindedir.
ÖN-İKİ KAMPANYALARIN DETAYLARI


Ödemeler
İlk aşamada sadece ETH kripto para birimini kabul ediyoruz ancak kısa süre içinde diğer kripto para birimleri de kabul edilecek. Daha sonra (söz gelimi Mayıs 2018'de) USD, EUR ve diğer fiat para birimlerini de kabul edeceğiz. Fiat paranın tanıtımı, projenin seyircisini önemli ölçüde genişletecek ve özellikle müşterileri henüz kripto paralarını kullanmayan veya bunu nasıl yapacağını bilmeyen küçük lojistik şirketleri için doğrudur. Bu nedenle, yeni insanların gelişi için eşiği önemli ölçüde düşürüyoruz ve aynı zamanda her yeni şirket, lojistik pazarını ve kripto para piyasalarını geliştirmemize yardımcı oluyor.


İADE
Kampanyanın 100.000 dolarlık asgari eşiğe ulaşmasına yardımcı olmaması veya iptal edilmesi durumunda, paralar gönderildikleri aynı cüzdanlara iade edilir.
TAKIM


ICO'mız hakkında daha fazla bilgi için lütfen bu kanallardan birine ulaşın;
Beyaz kağıt. http://www.quasa.io/whitePaper
Yazar:
Author:Agung pratama 
Myeth:
0x3320ca77c45546ff125535A8c37151070EaF10f5

Tidak ada komentar:

Posting Komentar