Rabu, 02 Mei 2018


Seal Network


https://seal.network/
1.jpeg
SEAL NETWORK – це ідеальний спосіб перевірити, чи товар дійсний або підроблений. Мережі SEAL об’єднують чіпи NFC, які вбудовані в фізичні елементи, додаток SEAL і мережа SEAL, які пропонують простий, швидкий та безпечний спосіб для перевірки товарів та інших послуг.
Забезпечуючи безпечне та надійне токенізоване видання фізичного виробу, мережа SEAL дозволяє працювати на конкретні продукти, такі як передача прав, страхування, запобігання крадіжці, а також кампанії з активації брендів та аналітиків продуктів.
Бренди мережі SEAL отримують гроші щоразу, коли їхні предмети змінюють права. Вперше в людях бренди можуть одержувати гроші у вигляді продуктів, що продаються за посередницькою угодою, одночасно захищаючи їхній ринок. Застосовуючи потужність останнього блокчейну, ідентифікація може бути випробувана, і права можуть бути перенесені через роки, навіть якщо сам елемент припиняється, так само як і участь у децентралізованій мережі SEAL.
Як працює SEAL NETWORK?
Мережа SEAL складається з багатьох компонентів, а саме:
  • Продукти з вставленим чіпом SEAL, що однозначно перевіряють фізичні продукти
  • Програма SEAL встановлюється на сумісні зі смартфонами пристрої, сумісні з NFC
  • Маркер SEAL, який дозволяє спілкуватися між різними частинами мережі та
  • Платформа SEAL – це незмінна реквізиція на блокчейні, де кожна торгівля записується та перевіряється .
  • Бренди є унікальним емітентом поєднання елементів на технології блокчейн. Таким чином, бренди можуть в ідеалі впевнитись, скільки копій підтверджено. Творці більше не користуються обмеженнями, які можуть бути передані як справжні, тому що вони не можуть дублювати токен.
    Seal-Network-Explanation.jpg
Місія SEAL Network
Платформа SEAL бажає повернути довіру користувачам та дозволити брендам зв’язуватися з їхніми найбільшими клієнтами за найвигіднішим способом, який коли-небудь бачив Інтернет. Спільно SEAL створює кращу всесвіт, в якій користувачі цінують творчі робочі місця виробників та запобігають підробці підробленої економіки.
Люди втрачають довіру до предметів через шахрайство. Небезпечні та неякісні продукти продаються як реальні, ігноруючи добробут та безпеку інших. Компанії отримують погану цінність через фальшиві продукти, і люди не можуть продавати свою продукцію на ринку б / у. Людям важче ідентифікувати фальшивки з зовнішньої частини, але якість продукту ніколи не бреше.
Вплив
Щорічно підробляється більше 3 трильйонів доларів. Один з 5 продуктів, вироблених у Китаї, є фальшивим. Не просто сумки, одягу підробляють, але також підробляють частини авіалінії, подушки безпеки та ліки. Це найбільша проблема для політики, брендів та людей у ​​всьому світі.
SEAL Network – це продукт, який запечатує все це, що надає нас творцям, захоплює народження культури та наповнює нас натхненням, оригінальністю та якістю.
внаслідок перевантаження підроблених і бездушних творінь, що робить звичним очікувати порожньої нерівності натомість. Тепер давайте радіємо правдивому становленню, віддаємо данину відданості і наповнюємо наше життя цінними крутими брендами.Мета
• Купівля з упевненістю
• Боротьба з контрафакцією
• Будьте впевнені, що отримаєте товар, який ви очікуєте. Визначте справжні продукти підробками.
• Зробити людям більш безпечне та вишукане місце. Боротьба з економічною підтримкою фальшивої та небезпечної продукції.
• Захист вартості
• Підвищуйте вартість продукту, додаючи інформацію про ланцюжок постачання та пропонуючи довіру.
Вже реалізовано:
  • Перевірка автентичності – споживачі перевіряють справжність продукту.
  • Реєстрація права власності-споживачі заявляють про право власності на продукт. Для страхування, P2P угод і запобігання крадіжок.
  • Передача права власності – споживачі передають право власності на продукт. Це дозволяє брендам заробляти на вторинному ринку
У планах проекту:
  • Запобігання крадіжки – споживачі відзначають продукти як втрачені або вкрадені.
  • Відстежувати паралельні торгові марки – відстежувати походження продуктів і побачити, де вони продаються.
  • Відгук продукту – бренди випускають відгук продукту / заміну продукту, інформуючи клієнтів, коли вони сканують несправний продукт.
  • Product Analytics Seal-надає брендам аналітику продуктів геопросторових / часових рядів.
Інфраструктура легітимності Інвестування Seal у мережі покладе основи для інфраструктури легітимності планети. Ці комунікації є основою, на якій може бути побудована сервісна система. Можливо, найбільш життєво, це б запропонувати брендам збирати інформацію та виконувати аналіз візуальних та часових рядів на потоках створення. Це стрибок вперед у розвитку брендів, орієнтованих на розуміння. Інші послуги не обмежуються раніше виділеними послугами. У майбутньому компанія SEAL може ще більше збільшити свою пропозицію по наданню послуг, наприклад, за допомогою унікального програмного забезпечення для митного оформлення та застосування правил.
SEAL APP
Основний продукт SEAL розробив робочу версію створення. Програма Seal добре підходить для iOS (iPhone 7 і вище) та Android. Нинішні функції включають перевірки легітимності, передачу прав та організацію інвентаризації. Продукт планується завантажити в Apple App Store та Android Play Store пізніше цього року.
Токен: SEAL
Платформа: Ethereum
Стандарт: ERC20
Кількість: 1,200,000,000 SEAL
Ціна: 1 SEAL = 0,08 USD
Оплата: ETH
Soft cap: 36,000,000 SEAL
Hard cap: 492,000,000 SEAL
Seal-Network-Token-Distribution.jpg
Дорожня мапа проекту
Seal-Network-Technical-Roadmap.jpg
Seal-Network-Technical-Roadmap.jpg
Команда
Seal-Network-Team.jpg
Seal-Network-Team-2.png
Seal-Network-Team-2.jpg
Щоб дізнатися більше інформації ,прошу перейти вас за посиланнями внизу:
Website: https://seal.network
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1807351https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1807351

Tidak ada komentar:

Posting Komentar