Sabtu, 21 April 2018


Vanywhere - Yetenek 

Agung pratama  22/5/2018

Vanywhere Nedir ?

Bir kişinin yetenekli olup olmadığı konusunda çok net yargılara sahip olmayabilirler. Bu konuda söylenecek çok önemli bir şey vardır,o da ;her kişinin en az bir alanda yetenekli olduğudur. Bütün mesele hangi konuya ilgisi ve eğilimi olduğunu doğru olarak saptayabilmektir. Eğer yeterli şartlar oluşturulmaz ve kişinin hangi alanda yetenekli olduğu bilinmezse,bu yetenekle beraber , varsa kişinin konuya olan ilgisi de kaybolup gidecektir.
Kendi alanında çok iyi olabilecek pek çok yetenekli insan daha keşfedilemeden kaybolup gidiyor.Belki aramızda çok iyi tenis oynayabilecek insanlar varken bir kere bile raket tutmamış olmamız nedeniyle tenis sporuyla tanışamadan ve bu yeteneğimizi fark edemeden yok olup gidiyoruz.Bu açıdan bakınca aslında her evde yetenekler olduğunu da bilmek gerekiyor.Bilmek tek başına bir anlam ifade etmiyor tabii.Bu yetenekleri nasıl geliştireceğimiz de önem kazanıyor.
Bir kişinin bir uzman ya da bir profesyonel olması gerekmez, sadece onun gerçekten iyi bir beceri olması gerekir. Değerli bir yetenek sahibi, deneyimini paylaşmak isterse, o zaman kendi görüşünü bir kaç dakika canlı sohbet ya da çevrimdışı istişare için bir ücretle belirler. Buna ek olarak, tavsiyeleriyle kazanabilirsiniz
Tüm etkileşimler canlı, sesli ve görüntülü sohbet için veya çevrimdışı projeler için gerçekleşir. Artık içeriği çevrimiçi okumak yerine, ihtiyaç duyduğunuz becerilere sahip biriyle yüz yüze görüşmek için dakikada ödeyebilirsiniz. Bir yemek pişirmenize, kıyafet tasarlamanıza, akıllı telefonunuzu düzeltmenize vb. Yardımcı olabilecek biriyle FaceTiming yapmak gibidir. Vanywhere , VANY belirtecine dayanan yeni bir iş modeli ve minimum ücretle eşler arası işlemler yapmamızı sağlayan alternatif gelir kanalları yaratmıştır
Vanywhere , VANY belirteçlerine dayanan yeni bir iş modeli ve minimum komisyonlarla eşler arası işlemler yapmamızı sağlayan alternatif seçenekler içeriyor.
Vanywhere , Ethereum ERC20 belirteç standardına uyan bir VANY akıllı göstergesi üzerinde çalışır. Vanywhere ekosistemi içindeki ödemeler için , belirteçlerin doğru yarar ve değeri vardır. Ayrıca, VANY belirteçleri, yalnızca kullanıcılarımızın komisyonlarına güvenmeyen, en düşük komisyonlarla eşler arası bir komisyon oluşturan yeni bir iş modeli oluşturuyor olabilir.
Alışılmadık becerilere sahip sıradan insanlar. Caz müziği ile ilgili her şeyi bilir, mobilya montajı konusunda uzman kişiler olabiliyor ya da en iyi yerel restoranları öğrenebiliyorlar. Bunlar, ihtiyaç duyan biriyle paylaşmak istedikleri becerilere sahip insanlar
Skillers Türleri
  • Profesyonel Skillers , alanlarında uzman olan eğitimli profesyoneller ve serbest çalışanlardır. Bunlara muhasebeciler, metin yazarı, beslenme uzmanları ve makyaj sanatçıları, bilgisayar programcıları ve fitness eğitmenleri dahildir. Bunlar, şu anda serbest pazar uygulamaları kullanan, bilgi ve becerilerinden gelir elde etmek için kullanılan insanlar.
  • Influencer Skillers , sadık takipçileri ordusu olan, alanlarında rehberlik ve tavsiye almak için onlara bakan sosyal medya etkileyenlerdir. Vanywhere, onlara izleyicilerini bireysel olarak doğrudan para kazandıran katma değerli bir hizmet olarak, izleyicileriyle bire bir görüşme için benzersiz bir fırsat sunuyor. Mikro-etkileyenler için (10K-100K takipçileri olan) bu gelir kanalı özellikle önemlidir çünkü sponsorluk fırsatları için anlamlı bir gelir elde ettikleri eşiğe henüz ulaşamamıştır.
  • Günlük Skillers olağanüstü becerilere sahip sıradan insanlardır. Caz müziği hakkında her şeyi bilir, IKEA mobilyalarını bir araya getirirken harika olurlar veya New York'taki en iyi lokantaların hepsini bilebilirler. Bunlar, dinlemek isteyen herkesle paylaşmaya istekli yetenekleri olan insanlar.
Değerli becerileri olan ve çalışmak isteyen insanlar var, ancak her zaman bir iş bulamıyorlar. İlgili boş alanların yaşadıkları yerden uzakta olması ya da gerekli becerilere sahip olması mümkündür, ancak işverenin gerektirdiği resmi bir sertifika yoktur. Dünyamızın ve internette başkalarıyla iletişim yeteneğimizi teknolojik gelişmeler sayesinde, bir derece, bilgilerini teyit eden bir damga ile bir sayfa kağıt sertifikalı edilemez olağanüstü becerilere sahip insanlar için bir çözüm bulunmalıdır. Vanywhere ile insanlar kendi işlerini kurabilir ve başkalarına yardım ederek yeteneklerini uygularlar.
Platform Çalışması
  • İhtiyaçlarınıza uygun Skiller'ı bulun
  • Nasıl bağlanacağınızı seçin: video, ses veya sohbet.
  • Anında öneriler, kişiselleştirme, cevaplar ve çözümler alın.
  • Sorunsuz VANY belirteçleri aktarın
  • İnceleme yapın ve Skiller'ınızı derecelendirin.
Token satış detayları
1 VANY = 0,05 USD.
Kapasite: 20.000.000 $.
Toplam arz: 800.000.000.
VANY Token Dağıtımı.
% 50 - ICO.
% 23 - Şirket.
% 13 - Takım
% 14 - Bounty, ortak, danışman.
Proje yol haritası
Q4 2015 - S1.1 2016 - Kavram ve araştırma.
  1. çeyrek 2016 - Bir kullanıcı deneyimi ve kullanıcı arayüzü oluşturma.
    3-4 çeyrek 2016 - iOS'un geliştirilmesi.
    Q1 2017 - Ürünün test edilmesi ve optimizasyonu.
    Q2 2017 - Hızlandırıcı Crossrider Yenilikleri.
    2-4 çeyrek 2017 - Engelleme teknolojisinin tanıtımı - Dijital cüzdan oluşturma.
    Q1 2018 - iOS'da simge ve beta satışının satışı.
  2. çeyrek 2018 - İnternet + Mobil'in platformlar arası gelişimi.
    3-4 çeyrek 2018 - Ekosistemin büyümesi.
    Q1 2019 - Gelişmiş içerik ve kendi reklamcılığına dayanan premium gelir kanallarının eklenmesi.


Tidak ada komentar:

Posting Komentar